program


Action24 - LØRDAG

Action24 - LØRDAG

Action 24 er en fælles fejring af Danmarks medlemskab af NATO i 75 år.
Vi fylder hele MesseC i Fredericia med grej, gear, gadgets, mennesker, hunde, kampvogne, helikoptere, snescootere, faldskærme og laver opvisninger med hunde, musikkorps, heste og meget, meget mere.  Læs mere

Ingen aktuelle arrangementer

Du har søgt efter et afsluttet arrangement.
Vælg venligst fra vores aktuelle tilbud i søgemaskinen på billetexpressen.dk

Dato for seneste arrangement: Lørdag, 20. April 2024

Action 24 er en fælles fejring af Danmarks medlemskab af NATO i 75 år.

D. 4. april 2024 kan NATO fejre 75 års jubilæum og i den anledning inviterer foreningen Folk & Sikkerhed den danske befolkning til den første og største totalforsvarsmesse i 25 år.

Sammen med forsvar, beredskab, politi, hjemmeværn, sundhedsvæsen, forsvars-, rum og sikkerhedsindustrien sætter vi hen over tre dage fokus på Danmarks (og nogle af vores allieredes) mulighed for at bidrage til vores fælles tryghed og sikkerhed.

På NATO 75 år - Action 24 forsøger vi at give dig et indtryk af, hvad Danmark har af eksisterende kapaciteter, såvel indenfor som udenfor hegnet – og vi viser også det, der er under udvikling. Både inden for forsvaret, det civile beredskab og de danske forsvars- og rumindustrivirksomheder og andre samfundskritiske sektorer m.m.

Du kan vælge en dagsbillet eller partoutbillet, som giver adgang til messen i alle tre dage.

Du vil få ny viden om det danske forsvar, det civile beredskab og vores kritiske infrastruktur, men også et indblik i, hvordan de mange danske virksomheder indenfor forsvars- og rumindustrien arbejder.

Totalforsvarsmesse
Vi fylder hele MesseC i Fredericia med grej, gear, gadgets, mennesker, hunde, kampvogne, helikoptere, snescootere, faldskærme og laver opvisninger med hunde, musikkorps, heste og meget, meget mere. Udenfor kommer du bl.a. til at opleve demonstrationer af robothunde, droner, kampvogne, faldteknik, røg, brag og andet godt. I Fredericia Havn håber vi at danske og allierede flådeskibe vil være med til at gøre begivenheden til en fest.

NATO 75 år - Action 24 bliver en markant og spektakulær folkefest, der kan tiltrække familier fra hele Danmark. Skynd dig at reserver din billet i dag.

Følg med i begivenheden på Facebook og på Linkedin, hvor vi løbende annoncerer, hvad der kommer til at ske.

Når du køber billet til Action 24, vil vi holde dig opdateret via nyhedsbreve pr. e-mail. Hvis du ikke ønsker nyhedsbrev, kan du fravælge det inden du gennemfører dit køb, og du kan til enhver tid nemt afmelde nyhedsbrevet.

Inkluderet i billetten er medlemskab af Folk & Sikkerhed i 2024 - du kan melde dig ind her.

Medlemskab Folk & Sikkerhed 2024

Aktuelt


The Art Fair kunst for alle København 4. - 6. oktober 2024.
Shuttelbus fra Dybbelsbro station til Lokomotivværkstedet kører 6 gange i timen hver vej.

Lær at ro kajak og bliv sikker på vandet på 2 dage - IPP1 + IPP2 Vi holder til i de smukkeste omgivelser i Lammefjorden, oftest i læ for vinden, og med lavt vand de første 100 m ud.

FOR ARRANGØRER
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller til jeres messer? Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme i gang her.

 

ARRANGØR


Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.